Pálffy Magdolna

Amire büszke vagyok

Iskolák: ELTE Tanárképző Főiskolai Kar magyar-művelődésszervező szak 2002. ; Veszprémi Egyetem (ma Pannon Egyetem) marketing menedzser 2003.; Sämling Consulting: Általános tréner  2015; Points of You practicioner 2016.; Webdesigner 2016.

Egyéb: Hungary Guide (angol nyelven ) a Magyarországon önkéntes szolgálatot teljesítő külföldieknek szóló könyv, mely a kiadás évében első helyezést kapott az Európai Ifjúsági Program pályázatán 2006.

Karrier mérföldkövek: 2002. fesztiválszervező (JAMK), 2004. Németország önkéntes szolgálat, 2005. IT ügyfélszolgálatos, 2014. solution architect (körülírva IT tenderíró), 2016. ANYA 🙂

Pálffy Magdi vagyok, a Női Pálya oldal alapítója, boldog feleség és édesanya.

Az önfejlesztés, a fizikai hogylét és a psziché állapotának összefüggéseivel egészen korán kezdtem el foglalkozni. Általános iskolában és gimnáziumban ha nem éreztem jól magam, mindenféle betegséget kreáltam magamnak - persze nem tudatosan. A hónapokig tartó szanatóriumi és kórházi kivizsgálások eredménytelenek voltak, egészen addig, míg egy bölcs pulmonológus fel nem tette nekem a kérdést: "szeret maga abba az iskolába járni?".  Attól a naptól fogva tudatosan foglalkozom magammal, különösen akkor, ha megbetegszem: mit is csinálok, akarom én ezt, mi is az igazi (lelki) bajom? A válaszok nálam minden esetben nemcsak lelki, de fizikai gyógyulást eredményeznek. Hogy a válaszokat könnyebben megtaláljam, vagy pusztán a változás kedvéért már főiskolásként önfejlesztő könyveket kezdtem el olvasni és ezzel a hobbimmal azóta sem hagytam fel. Írásaimban olvasmányélményeimet, valamint saját tapasztalataimat, megéléseimet osztom meg.

Nők fejlesztésével 2012-ben kezdtem el először foglalkozni, az akkori munkahelyemen egy női dolgozói csoportnak voltam a budapesti vezetője két évig. Informatikai cég lévén nőként kisebbségben voltunk, itt vált számomra nyilvánvalóvá, hogy a nemi sztereotípiák milyen erősen belénk vannak kódolva, és a nők sokszor tehetségükhöz képest mennyire nem ott tartanak, mint hasonló képességű férfi kollégáik. Rádöbbentem, mi nők, mennyire nem vagyunk tisztában a saját értékeinkkel, valós-vélt társadalmi elvárásoknak akarunk túlzott mértékben megfelelni, és ezzel tulajdonképpen a saját vállunkra teszünk hatalmas terheket, háttérbe szorítva saját vágyainkat, lenullázva ezzel a saját magunkra fordított időt is.

Munkahely-váltásom után, 2014-ben indult a Női Pálya oldal, melynek fókuszában az ismeretátadáson túl az önfejlesztés népszerűsítése volt. 2016-ban az oldal tartalmilag átalakult, 2017 nyarán vállalkozás lett. Az önfejlesztés fontosságának hirdetésén túl a misszióm az, hogy minél többféle módszerrel ismertessem meg az olvasókat és kínáljak szakszerű segítséget szakértői adatbázissal.

Hiszem, hogy mindannyian tudunk változtatni a sorsunkon, befolyásolni tudjuk fizikai és lelki-állapotunkat, és nincs egyetlen tuti megoldás. Az élethelyzetünk, a problémánk és a lelki érettségünk is befolyásolja, hogy épp milyen önfejlesztő módszer számunkra a legmegfelelőbb. Bízom benne, hogy megtalálod az oldalamon azt a segítséget módszer vagy szakértő formájában, amely segít Téged a változás útján. 

Elérhetőségek

Pálffy Magdolna
Postacím: Gödöllő – 2100, Szabadság tér 12-13. I/8.
info@noipalya.hu