Csatlakozz fejlesztő szakemberként*!

Kezdő vagy a pályádon és elkélne egy kis segítség az ügyfél-szerzésben?

Már régóta dolgozol, de szeretnéd kiterjeszteni működési köröd, új ügyfelekre szert tenni?

A Női Pálya oldal segít ebben!

* Elsősorban coach, szupervizor, pszichológus, kineziológus, művészetterapeuta, mentálhigiénés szakember és fejlesztő tréner kollégákat keresünk! Ha más területet képviselsz, előbb  vedd fel a kapcsolatot velem! Köszönöm!

Mi is ez a Női Pálya?

Segítő módszereket (úgy mint pszichológia, mentálhigiéné, coaching, szupervízió, művészetterápia stb.) bemutató, a módszereket képviselő szakértők bemutatása az olvasóközönségnek.  A Női Pályát olyan – elsősorban – nők olvassák, akik nyitottak az önfejlesztésre, életük problémáira megoldást keresnek, hajlandóak tenni szakmai vagy magánéleti fejlődésükért. 

A szakértőknek lehetőségük van szakmai bemutatkozásuk, általuk szervezett programjaik megjelentetésére, írhatnak egy több ezres követő táborral rendelkező blog oldalra.

Miért éri meg csatlakozni?

Tagja lehetsz egy módszer-független, országos szakértői adatbázisnak, ahol nemcsak magadat mutathatod be, hanem reklámozhatod szolgáltatásaidat.

Induló vállalkozóként fájó pont, hogyan juss el minél több emberhez, idősebb – az internet világában kevésbé jártas – szakemberektől is hallom, hogy idegen tőlük ez a közeg, de jó lenne megszólítani a fiatalabb generációkat is “valahogy”.  A Női Pálya folyamatosan növekvő (jelenleg közel 4000), 25-46 év közötti, főleg diplomás olvasótáborával megkönnyítem ezt Neked.

Ha a célod az, hogy bővítsd potenciális ügyfélköröd,  extra költségek nélkül reklámozd tanfolyamaid, előadásaid stb, szeretnéd kipróbálni magad a blogolásban, most nagyon kedvező áron megteheted. Ez azt jelenti, hogy előfizetőként ha csak egyetlen ügyfelet hozok Neked egy év alatt, akkor is megtérült anyagilag a befektetésed. 2017-ben akár ingyen is csatlakozhatsz az oldalhoz. 

Légy részese az itthon egyedülálló kezdeményezésnek, csatlakozz még az idén!

Ez itt a kép helye

Ki vagyok én?

Bemutatkozó szöveg helye 🙂

Miben más a Női Pálya, mint más blog oldalak?

Jogosan merülhet fel benned, miért csatlakozz, miért írj a Női Pálya oldalra, hisz rengeteg, több százezres olvasótáborral rendelkező, ráadásul teljesen ingyenes blog oldal létezik – gondolok itt a blog.hu, vagy akár a Nők Lapja Cafe oldalára. Anno a Női Pálya is ilyen oldalakon indult, azonban egy év tapasztalai alapján döntöttem úgy, hogy csak saját oldalt vezetek.

Az okok: 

A kockázat nagy volt, azonban nem bántam meg, mert …..

Végül, de nem utolsósorban nemcsak az olvasóközönséget, de a blogolókat is szeretném megválogatni. Az ingyenes oldalakon ugyanis számtalan önjelölt “szakértő” osztja az életbölcsességeit, a Női Pályára azonban csak szakmai végzettségüket igazoló szakemberek regisztrálhatnak és írhatnak. Talán szigorúnak tűnhet ez a szabály, de úgy gondolom, megérdemlik az olvasók a minőségi, szakmailag megalapozott tartalmakat.

Ezt mondja, aki már itt van a Női Pályán

"Nagyon szeretek Magdival dolgozni. Végtelenül türelmes, segítőkész, együttműködő. Ő tényleg a te sikeredet szeretné támogatni, melyhez kitűnő eszközt nyújt itt, a Női Pályán."
Széles Anikó
Coach

Dióhéjban: mit kapsz, ha csatlakozol?

Zárt facebook csoport tagságot, ahol kapcsolatokat építhetsz, hasznos infokhoz juthatsz; ingyenes hírlevél sorozatot mely segít, hogy mindig legyen a blogodhoz témád; egyedi ajánlatokat, támogatást, törődést. 🙂

Hogyan tudsz csatlakozni?

Készítsd elő végzettségedet igazoló dokumentumod másolatát!

Válassz ki magadról egy jól sikerült fotót! (Lehetőleg portrét, ne egész alakosat.)

Írd meg a bemutatkozásod, gyűjtsd össze a referenciáid, a módszereddel/szolgáltatásoddal kapcsolatos gondolataid.

Válaszd ki magadnak a szolgáltatási csomagot! (Az árak egy évre szólnak, és egyben fizetendők.)

Ezt mondja, aki már itt van a Női Pályán

"Már lassan leszakadt a fiókom a sok írástól, de nem nagyon akartam nagy közönség elé kitenni. Hogy most mégis sok emberhez eljutnak az írások és – reményeim szerint – segíteni tudnak, akár hasznos gondolatokkal, akár egy mosollyal, azt Pálffy Magdinak köszönhetem egyedül! A céges belső bloggal indult, aztán megtisztelt azzal, hogy a kezdetektől résztvehettem a Magdi által megálmodott és elindított Női Pálya blog szerkesztésében. Azóta is bármilyen kérdésem, kérésem van, azonnal segít és a szanaszéjjel eső írói énvalómat egybentartja. Nagyon-nagyon köszönöm Magdinak, hogy írhatok! ."
Tóth Mária
Pszichológus