Csatlakozz fejlesztő szakemberként*!

Kezdő vagy a pályádon és elkélne egy kis segítség az ügyfél-szerzésben?

Már régóta dolgozol, de szeretnéd kiterjeszteni működési köröd, új ügyfelekre szert tenni?

A Női Pálya oldal segít ebben!

* Elsősorban coach, szupervizor, pszichológus, kineziológus, művészetterapeuta, mentálhigiénés szakember és fejlesztő tréner kollégákat keresünk! Ha más területet képviselsz, előbb  vedd fel a kapcsolatot velem! Köszönöm!

Mi is ez a Női Pálya?

Segítő módszereket (úgy mint pszichológia, mentálhigiéné, coaching, szupervízió, művészetterápia stb.) bemutató, a módszereket képviselő szakértők bemutatása az olvasóközönségnek.  A Női Pályát olyan – elsősorban – nők olvassák, akik nyitottak az önfejlesztésre, életük problémáira megoldást keresnek, hajlandóak tenni szakmai vagy magánéleti fejlődésükért. 

A szakértőknek lehetőségük van szakmai bemutatkozásuk, általuk szervezett programjaik megjelentetésére, írhatnak egy több ezres követő táborral rendelkező blog oldalra.

Miért éri meg csatlakozni?

Tagja lehetsz egy módszer-független, országos szakértői adatbázisnak, ahol nemcsak magadat mutathatod be, hanem reklámozhatod szolgáltatásaidat.

Induló vállalkozóként fájó pont, hogyan juss el minél több emberhez, idősebb – az internet világában kevésbé jártas – szakemberektől is hallom, hogy idegen tőlük ez a közeg, de jó lenne megszólítani a fiatalabb generációkat is “valahogy”.  A Női Pálya folyamatosan növekvő (jelenleg közel 4000), 25-46 év közötti, főleg diplomás olvasótáborával megkönnyítem ezt Neked.

Ha a célod az, hogy bővítsd potenciális ügyfélköröd,  extra költségek nélkül reklámozd tanfolyamaid, előadásaid stb, szeretnéd kipróbálni magad a blogolásban, most nagyon kedvező áron megteheted. Ez azt jelenti, hogy előfizetőként ha csak egyetlen ügyfelet hozok Neked egy év alatt, akkor is megtérült anyagilag a befektetésed. 2017-ben akár ingyen is csatlakozhatsz az oldalhoz. 

Légy részese az itthon egyedülálló kezdeményezésnek, csatlakozz még az idén!

Ez itt a kép helye

Ki vagyok én?

Bemutatkozó szöveg helye 🙂

Miben más a Női Pálya, mint más blog oldalak?

Jogosan merülhet fel benned, miért csatlakozz, miért írj a Női Pálya oldalra, hisz rengeteg, több százezres olvasótáborral rendelkező, ráadásul teljesen ingyenes blog oldal létezik – gondolok itt a blog.hu, vagy akár a Nők Lapja Cafe oldalára. Anno a Női Pálya is ilyen oldalakon indult, azonban egy év tapasztalai alapján döntöttem úgy, hogy csak saját oldalt vezetek.

Az okok: 

  • A cikkeink csak akkor jutottak el többezrekhez, ha címoldalon kiemelést kaptak - szerencsére akadt ilyen szép számmal - kiemelés nélkül azonban jó, ha huszan olvasták a cikkeinket. Egy milliós olvasottságú oldalon ez elég szerény... Ráadásul kiemelésre csak akkor számíthattunk, ha engedtük, hogy tele legyen pakolva a blogunk hirdetésekkel.
  • Rengeteg féle olvasót értünk el, olyanokat is, akik csak passzióból olvastak cikkeket és osztották a kéretlen és sokszor arrogáns stílusú, hozzá nem értő megjegyzéseiket. Letiltottam végül a hozzászólásokat, nem kellett több álmatlan éjszaka.
  • Egyetlen követőnk sem lett, mindig mások olvasták a cikkeinket.

A kockázat nagy volt, azonban nem bántam meg, mert …..

  • A Női Pálya oldal olvasóinak a harmada visszatérő olvasó, 25-45 év közötti, az önfejlessztésre nyitott, értelmiségi nő. Értik, miről olvasnak.
  • Az oldal folyamatosan fejlődik, olvasottságunk csendesebb (értsd - blog és facebook poszt mentes) napokon is 50 fö felett van, pusztán cikk megosztásokkal több száz, fizetett hirdetéssel több ezer célcsoporthoz tartozó embert érünk el, nem egy tanfolyamra sikerült résztvevőket toboroznunk csupán az olvasóink közül. Egy 3800-as facebook követő tábor esetén ez egyáltalán nem rossz. 🙂
  • A blogon felül módszer oldal, valamint szakmai bemutatkozás, tanfolyamok, előadások stb. hirdetésére is van lehetőséged az oldalon, a népszerű hirdetési oldalak árainak töredékéért. A saját profil oldaladon, a blog cikkeidben CSAK Téged reklámozlak, mást nem.

Végül, de nem utolsósorban nemcsak az olvasóközönséget, de a blogolókat is szeretném megválogatni. Az ingyenes oldalakon ugyanis számtalan önjelölt “szakértő” osztja az életbölcsességeit, a Női Pályára azonban csak szakmai végzettségüket igazoló szakemberek regisztrálhatnak és írhatnak. Talán szigorúnak tűnhet ez a szabály, de úgy gondolom, megérdemlik az olvasók a minőségi, szakmailag megalapozott tartalmakat.

Ezt mondja, aki már itt van a Női Pályán

"Nagyon szeretek Magdival dolgozni. Végtelenül türelmes, segítőkész, együttműködő. Ő tényleg a te sikeredet szeretné támogatni, melyhez kitűnő eszközt nyújt itt, a Női Pályán."
Széles Anikó
Coach

Dióhéjban: mit kapsz, ha csatlakozol?

  • Blogolási felületet létező olvasóközönséggel
  • Széleskörű bemutatkozási lehetőséget
  • Programjaid, szolgáltatásaid népszerűsítését

Zárt facebook csoport tagságot, ahol kapcsolatokat építhetsz, hasznos infokhoz juthatsz; ingyenes hírlevél sorozatot mely segít, hogy mindig legyen a blogodhoz témád; egyedi ajánlatokat, támogatást, törődést. 🙂

Hogyan tudsz csatlakozni?

Készítsd elő végzettségedet igazoló dokumentumod másolatát!

Válassz ki magadról egy jól sikerült fotót! (Lehetőleg portrét, ne egész alakosat.)

Írd meg a bemutatkozásod, gyűjtsd össze a referenciáid, a módszereddel/szolgáltatásoddal kapcsolatos gondolataid.

Válaszd ki magadnak a szolgáltatási csomagot! (Az árak egy évre szólnak, és egyben fizetendők.)

Ezt mondja, aki már itt van a Női Pályán

"Már lassan leszakadt a fiókom a sok írástól, de nem nagyon akartam nagy közönség elé kitenni. Hogy most mégis sok emberhez eljutnak az írások és – reményeim szerint – segíteni tudnak, akár hasznos gondolatokkal, akár egy mosollyal, azt Pálffy Magdinak köszönhetem egyedül! A céges belső bloggal indult, aztán megtisztelt azzal, hogy a kezdetektől résztvehettem a Magdi által megálmodott és elindított Női Pálya blog szerkesztésében. Azóta is bármilyen kérdésem, kérésem van, azonnal segít és a szanaszéjjel eső írói énvalómat egybentartja. Nagyon-nagyon köszönöm Magdinak, hogy írhatok! ."
Tóth Mária
Pszichológus