Ne add fel a szerelmet!

Hányszor hallottuk már mástoktól, esetleg mi magunk is mondtuk megannyiszor: „Soha nem találom meg a nagy Őt. Sose leszek szerelmes.

Jaj, dehogynem. Meg fogod találni. Annyi a kulcs csupán, hogy hinni kell benne és nem szabad feladni a reményt. Lehet nem jön olyan könnyen, mint a filmekben, lehet egy hihetetlenül rögös út vezet el a nagy Őhöz, azonban amikor megtalálod, megérted, miért mentél keresztül oly sok szerencsétlenségen. Meg fogod érteni, miért nem működött mással, miért voltak az élet legapróbb momentumai annyira nehezek.

Hinned és bíznod kell abban, hogy egy nap megtaláljátok egymást.

Az igaz szerelmet megtalálni minden, de nem könnyű. Rettenetesen nehéz. Miután megtalálod, onnantól már egyszerűbben mennek a dolgok, azonban a nagy Őhöz vezető út igencsak kacskaringós.

Sok akadályba fogsz ütközni, míg megtalálod Őt. Talán egy-egy ilyen bökkenőnél úgy érzed, feladod. Megsúgom, ezzel semmi baj nincs. Mindannyian keresztül megyünk olyan időszakon, amikor elveszettek vagyunk. Gondolj bele, biztosan voltál már olyan helyzetben, amikor nem tudtad, hogyan fogsz belőle kikászálódni. És végül sikerült? Igen. Meg tudtad csinálni. Ugyanígy leszel a szerelemmel is; egyszer elmúlik ez a kilátástalan érzés és már mosolyogva fogsz visszagondolni a rossz időkre – ha nem is mosolyogva, de megkönnyebbülsz, hogy már túl vagy rajtuk.

Teljesen rendben van, ha félsz. Lehet többször átvertek, megcsaltak, rengeteg ajtócsapkodáson átmentél már, így már alapjáraton negatívan állsz a srácokhoz. Tudd azonban, hogy nem mind egyforma. Bizony nem. Rád is vár valaki, aki majd radírként törli ki a sok rosszat.

A szíved nem hagyott cserben téged, így kérlek, te se tedd vele. Tudom, nem könnyű a harc, amivel vívódsz, de tényleg ne add fel! Ez csak egy átmeneti állapot.

Lehet ér még csalódás, néhányan megbántanak, lesznek, akik a csillagokat is lehazudják az égről. Ennek ellenére a szerelmet SOHA ne utasítsd el. Egyszerűen csak fogadd el, hogy aki bánt téged, az nem neked való és pont. Nem érdemes sok energiát pazarolni rá.

A kezedben a sorsod – szól a klisé –, de tényleg így van. Nem baj, ha néha csalódott és letört vagy, majd elmúlik. Légy türelmes és higgy benne, hogy a nagy Ő úton van, aztán amikor eljött a ti időtök, találkoztok.

Addig is kitartást kívánok neked! Sikerülni fog.

Emese

Hasonló tartalmakat itt találsz:

Blog Nőkről Nőknek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.