Elérhetőségek

Személyes konzultáció, csoportos foglalkozások Dunaharasztiban és Budapesten.

Ügyfél vélemény

"Nagyon köszönöm a konzultációt, sikerült elengednem egy 5 éve tartó peres ügyet, és láss csodát meghozta az eredményt, mert a következő tárgyaláson lezárták az ügyet. A konzultáció után 2 napig a Föld felett jártam és nem érdekeltek a rám zúduló problémák, túlléptem rajtuk. Máskor már kiakadtam és kiabáltam volna. Bár az érzés azóta csökkent, de sokkal jobban állok a felmerülő gondokhoz és nem idegesítem fel magam vagy nem annyira. Ma már én szólok a páromra, hogy engedje el a gondokat, mert azzal nem oldja meg ha pattog. Nekem bejött. Köszönöm!"  V. Ági

Polgár Lili

Coach, tréner, mentor

Polgár Lili vagyok. 38 éves, kétgyermekes édesanya. Feleség, anya, barátnő, nő, ember. Egy a hétmilliárdból, aki mindennap megküzd az élet gondjaival.

Huszonegy éves voltam, amikor édesapám meghalt. Még csak 52 éves volt. Óriási megrázkódtatás volt ez számomra. A mai napig nagyon hiányzik. Akkor kezdtem el azon gondolkodni, hogy vajon ennyi-e az élet. Megszületünk, felnövünk, közben tanulunk, majd dolgozunk, családunk lesz, gyerekünk születik, majd ők is felnőnek, mi pedig meghalunk.

Tényleg ennyi? Egy mondatban leírható? De mégis ki vagyok én? Mi értelme az életemnek? A gyász közepette ezek a gondolatok foglalkoztattak. Nagyon mélyre zuhantam, össze kellett szednem magam. Megismerkedtem a pozitív pszichológiával, ami rengeteget segített. Nem hagyott a múltban ragadni, és sajnál(tat)ni magam.

Sikerült felkelnem, és újra építenem az életemet. Ami aztán azóta még párszor összedőlt, de mindig újra és újra felálltam. Túléltem párkapcsolati drámákat, súlyos betegséget, anyagi nehézségeket, meghíztam és lefogytam, szóval az élet nem kímélt engem sem.

A pozitív pszichológia azonban rengeteget segített. Egyre könnyebben és könnyebben sikerült továbblépnem nehéz helyzeteken. Korábban nagyon meg tudtam zuhanni, ha úgy éreztem, valaki bánt. Könnyen személyes sértésnek vettem mindent.

Ma már tudom, ki vagyok, mit akarok, és az érzékenységemet hogyan fordíthatom hasznomra. Az óriási esések elkerülnek, mert nem hagyom addig fajulni a dolgokat, és időben kezelem azokat. Téged is erre tanítalak a könyvemmel, coach képzésemmel, tréningjeimmel, konzultációkkal stb.

Eltelt már tizenöt év is azóta, hogy elindultam ezen az úton. Sokat tanultam, míg végül a coaching mellett kötöttem ki, mert ezt tartottam a legjobb és leghatékonyabb módszernek a változáshoz.

Ha valamit nem szeretsz az életedben, mindig van lehetőséged változtatni rajta! Akkor is, ha ezt elsőre, sőt, akár másodjára sem látod! Segítek megtalálni a választ a “hogyan tovább”-ra, és biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog. Hiszem, hogy képes vagy megteremteni magadnak a boldog életet! Ehhez adok neked támaszt: egy folyamatot, amelyen végiglépkedve meglesz az eredmény.

Szeretettel kísérlek az utadon!

Lili

Bejelentkezés / információ kérés Lilitől