Elérhetőségek

Email: anpozsgai@gmail.com
Telefon: +36-30-349-9380
Honlap: Pozsgai Anita
Blog: Hurrysicknesshelp
Skype: szpozsgai

Személyes konzultáció, csoportos foglalkozás Budapesten vagy megegyezés esetén Budapest környékén.

Skype-os konzultációs lehetőség.

Ügyfél vélemények

"Csak ajánlani tudom Anitát, nagyon figyelmes, mindenki történetére, egyéni vonatkozásaira odafigyel. A közvetlensége olyan légkört teremtett, amiben mi is örömmel megosztottuk a legnagyobb kétségeinket is akár. Nem éreztem soha, hogy bármit, amit mondok szégyelnem kellene, vagy félve megosztanom. Anita vidám, empatikus személyisége nagyban hozzásegítette az egész csapatot, hogy nyugodtan hátradőlve osszuk meg egymással a problémáinkat."
T. Bori, fotós

 

Pozsgai Anita

Coach, Szupervizor

Pozsgai Anita vagyok, közgazdász, főiskolai oktató, business coach és gyakorló családanya.

Több mint 10 évig dolgoztam multinacionális közegben vezetőként és beosztottként is. Saját magamon tapasztaltam meg, hogy milyen kihívásokat jelent ez, mennyire nehéz összehangolni a magánéletet és a munkát.

Coachként és szupervizorként abban segítem az ügyfeleimet, hogy meg tudják erősíteni a szakmai személyiségüket és egy harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életet tudjanak élni. Támogatom őket abban, hogy a kreatív belső erőforrásaikat fel tudják szabadítani és tudatosabban nézzenek szembe az előttük lévő kihívásokkal.

Anita az RTL Klubon a kiégésről és a szupervízióról beszélt

Bejelentkezés / Információ kérés Anitától

Ügyfél vélemények

”A szupervízió arra ösztönzött, hogy a munkámban is vállaljam fel az önálló gondolataimat és érzéseimet és ne csak automatikusan hajtsam végre a rám kiszabott feladatokat. Tudatosította bennem, hogy igenis értékes az, ha az ember gondolkodó lényként tevékenykedik. Bátorságot és önbizalmat nyertem a szupervízió segítségével, amiért nagyon hálás vagyok! Őszinte szívvel ajánlom Anitát bárkinek, aki szupervizort keres, mert kedves személyisége mellett nagyon megbízható, türelmes, és hatalmas empátiakészséggel rendelkezik.”
Turai Krisztina, pedagógus

"Őszintén tudom ajánlani Pozsgai Anitát coachként, mivel szakmai tudása és üzleti tapasztalatai kiválóan ötvöződnek tevékenysége során. Őszinte támogató szándékkal és mély empátiával dolgozik. A coaching sokat segített nekem a körülöttem zajló munkahelyi változások feldolgozásában és a szükséges szemléletváltás kialakításában, ösztönzést és inspirációt adott, hogy arra fókuszáljak, amire van ráhatásom és kitartóan küzdjek a céljaimért."
V.Krisztina, pénzügyi vezető

" GYES után a munkába való visszatérés előtt vettem igénybe a coaching szolgáltatást Anitától. A körülmények, lehetőségek és források megtámogatott számbavételével felismerésekre és cselekvésekre ösztönzött, valamint hozzásegített a tudatos döntéshez. Számba vehettem az erősségeimet, forrásaimat, így magabiztosabbá váltam mind a szaktudásomat, mind az alkalmasságomat illetően. Olyan döntéseket, elhatározásokat tudtam hozni a jövőmmel kapcsolatban, melyekre a munka világában, aktuálisan nem biztos, hogy ennyi idő-és energiabefektetéssel képes lettem volna"
J.Mónika, pedagógus