Elérhetőségek

Email: aniko.szeles@iranytucoaching.hu
Telefon: +36-20-421-1371
Anikó honlapja: Iránytűcoaching
Facebook: Iránytűcoaching

Személyes konzultáció Tata és környékén, skype-os konzultációs lehetőség bárhonnét.

Ügyfél vélemények

„Nagyon hálás vagyok az eddigi segítségedért!!!
Egyedül nem lettem volna képes ilyen rövid idő alatt ekkora előrelépésre.
Újra érzem, hogy élek és visszatért az életkedvem és az életerőm!
Hálásan köszönöm!!!”
/Kiss Andrea/

 "Ami tetszik abban, amit és ahogy csinálsz, hogy soha nem kérdőjelezed meg azt (vagy én nem tapasztaltam ilyet eddig), hogy az, amire valaki vágyik, amit célul tűzött ki, az "jogos-e". Ezt azért emelem ki, mert ezzel volt már egy negatív tapasztalatom." /Hidvéginé Dr Török Mária/

Széles Anikó

 
Life- és Business Coach

Hitem szerint minden embernek van különleges tehetsége, amit azért kapott, hogy azzal valami nagyszerűt alkosson. Szerintem ez nemcsak a boldogság kulcsa, de a fejlődés és egyben a hatékonyság előfeltétele.

Éppen ezért célul tűztem ki, hogy minél több embernek segítsek abban, hogy tisztában legyen a tálentumaival, képességeivel, pozitívumaival annak érdekében, hogy:

•    örömmel élje az életét,
•    eredményesen végezze munkáját,
•    szeretettel kapcsolódjon másokhoz

Már korábban is megtaláltak a hozzám közelállók, hogy életük nehéz döntéseiben, problémáiban, kihívásaiban velem beszéljék meg gondolataikat, érzéseiket. Sok pozitív visszajelzést kaptam ezek után a beszélgetések után, így hát hivatásomul is a „beszélgetéssel segítést” választottam.

2013-ban végeztem coachként Wiesner Editnél, a Lemma Coaching Bt. akkreditált képzésén. Azóta Life Coachként tevékenykedem. Hálás vagyok azért, hogy ügyfeleim rám bízzák legbensőbb gondolataikat, érzéseiket, olykor titkaikat és éppoly bizalommal vannak saját maguk iránt is. Sok lélekmelengető sikernek lehettem így szemtanúja.

Tudásomat folyamatosan bővítem, mert a coaching-ban én megtaláltam a hivatásom. 2015-ben végeztem Wiesner Edit Csoportfacilitátor képzésén, valamint a Pünkösdi Teológiai Főiskola keresztény coach képzésén és sok tematikus továbbképzésen, workshopon, coaching beszélgetésben tanultam, tanulom tovább a szakmát. Az én tálentumaim ide vezettek és szeretném azokat egyre nagyobb tudással kamatoztatni – mások érdekében.

Bejelentkezés / információ kérés Anikótól

Ügyfél vélemények

 
 Céges coaching folyamat végén kérdőívre érkezett válaszok
"Hogy mit kaptam a coachingtól?
Egy újfajta szemléletet, rálátást a dolgaimra-körülöttem lévő környezetre. Kicsit jobban megfontolom a döntéseimet, s coaching-os módszerekkel is körüljárom. Közben ráébresztettél, hogy sokszor már az is segítség, ha jól fogalmazom meg a kérdéseimet, problémáimat. És hogy nagyon fontos, hogy olyan megoldást válasszak, ami teljesen megfelel a lelki-személyiségemnek, mert biztos hogy van olyan megoldás, csak meg kell találni, ebben sokat segít a coaching. /Seprődi Márta/
 

"Köszi még egyszer a segítséget 🙂 Sokat tanultam magamról és a munkatársamról és talán ez az, amiben ez különbözött a többi önismereti módszertől, amit eddig kipróbáltam, mert itt másról is tanultam valamit. Nem is keveset. :)" /Brigi/

Anikó egyik ügyfele a facebookon posztolt
„Drága barátaim, kedves ismerőseim ügyfeleim!
Egyre többen és többen kerestek meg életvezetési kérdésekkel, hívtok beszélgetésekre. Bár van bizonyos rálátásom a coaching, szupervízió, mediáció területére, és jó adag értő figyelemmel is meg vagyok áldva, de e területen a kompetenciahatáraim nagyon szűkek. Meleg szívvel ajánlom figyelmetekbe Széles Anikó coach-ot, aki számomra a kiváló szakembert testesíti meg, és akitől magam is felbecsülhetetlen értékű segítséget kaptam.
A coaching folyamat, amiben nála részt vettem, segített tisztázni értékeimet, céljaimat, feladataimat, küldetésemet.
Ezúton is köszönöm a közös munkát, Anikó!
/Dömötör Júlia/