Milyen szolgáltatások vehetők igénybe és mit kapsz értük?

 Adatbázisban szereplési lehetőség

A Szakértők oldalon az adott módszer alatt megjelenik a neved, valamint a postacímed, mely lehet a székhelyed, vagy a rendelőd címe is. A Szakértők oldalon a módszered alatt megtalálható vagy, felkerülsz a térképre.

Fotó megjelenítése

A Szakértők oldalon neved és címed mellett megjelenik a fényképed is. A képnek jó minőségűnek, azaz legalább 250 kilobyte-nak, vagy 300*300 pixelesnek kell lennie. Kerüld az egész alakos, illetve a csoportból kivágott képeket.

Korlátlan mennyiségű blog cikk

Regisztrációdkor általad megadott felhasználó neveddel és egy automatikusan generált, egyedi jelszóval tudsz belépni az oldalra és saját cikkeidet publikálni. A blogolás feltétele a blogolásra vonatkozó szerződés, valamint az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadása.  Amennyiben igényt tartasz rá, feliratkozhatsz egy, a blogolást támogató hírlevél-sorozatra is, mely ingyenes.

Korlátlan mennyiségű általad szervezett esemény megjelenése a Programok oldalon

Profi csomag előfizetők számára elérhető szolgáltatás. Az általad tartott tanfolyamokat, előadásokat, egyéb programokat egész évben korlátlanul megjelentetheted a Női Pálya honlap Programok oldalán, az erre célra készített űrlap beküldésével (az űrlap letölthető a honlapról). A programot legkésőbb három nappal, legkorábban egy hónappal a rendezvény előtt küldheted be. A programod hétköznap 24 órán belül kikerül a Programok oldalra. Szabadság esetén értesítést küldök - ez esetben a beküldési határidők változhatnak. Az így megjelentett programok megjelennek a Női Pálya facebook oldalán, valamint a Program értesítő hírlevélben. 

Minden elérhetőség feltüntetése

Profi csomag előfizetők számára elérhető szolgáltatás. Lehetőséged van e-mailcímed, telefonszámod, igény szerint skype elérhetőséged, saját honlapod, saját blogod, youtube csatornád, hivatalos facebook oldalad stb megjelentetésére. Elérhetőségeid a szakmai bemutatkozásod oldalán fognak megjelenni, ahova a Szakértők oldalon keresztül a képedre/nevedre kattintva lehet eljutni. 

Szakmai bemutatkozás

Lehetőséged van szakmai pályafutásod, hitvallásod, működési területed bemutatására. A megjelentetett anyag hossza maximum 1500 karakter lehet szóközökkel (ez nagyjából fél A/4-es oldal). 

Tippek a bemutatkozáshoz, mire kiváncsiak az olvasók:

  • mit, hogyan, kiknek szolgáltatsz (célcsoportod megszólítása)
  • miért csinálod (mi a hitvallásod), miért akarsz segíteni, mi indított el ezen az pályán
  • konkrétan miben tudsz segíteni, milyen problémákra nyújtasz megoldást/segítséget
  • ha van specializációd az adott területen belül, mindenképp említsd meg
  • milyen végzettséged van (ami a szakterületedhez kapcsolódik
Referenciáia megjelenítése

Profi csomag előfizetők számára elérhető szolgáltatás. Korábban más ügyfelektől kapott referenciáidat kiemelheted szakmai bemutatkozásod oldalán. Nem kötelező induláskor megadnod, ha még kezdő vagy a pályádon, ráérsz később is referenciát küldeni. A referenciák idézetként szerepelnek a honlapon, ezért kérd minden esetben ügyfeled engedélyét a megjelentetéshez, teljes vagy keresztnevük, vagy egyéb felhasználónevük feltüntetésével. 

Megjelenés a Módszerek oldalon

Profi csomag előfizetők számára elérhető szolgáltatás. A segítő módszerek között helyet kap szolgáltatásod. A könnyű követhetőség miatt az alábbiakat érdemes kiemelned: 

 • Miről szól, kiknek való, kiknek nem való, hogyan zajlik (a tanácsadás, tréning stb.), milyen tevékenységre számíthat a megrendelő a szakértőtől.
 • Ezen felül hangsúlyt kapnak az egyedi vonások is – adott területen szerinted mit érdemes kiemelni. Példaként lehet ez a témán belüli irányzat, a módszer történeti háttere, egyedisége stb.
Hírlevél kiemelés

Profi csomag előfizetők számára elérhető szolgáltatás. Kiemelés:

 • Szakmai bemutatkozásod - belépésedkor a megjelenés hónapjában
 • Blog cikkek kiemelése
 • Programod kiemelése (könyved, tanfolyamod stb.)

A havi hírlevél tartalma: általános közérdekű információ a Női Pálya háza tájáról, új módszer és szakértő bemutatása, szemezgetés az aktuális programokból és cikkekből. Ha programod olyan időszakban jelenik meg, amikor már az aktuális havi hírlevél kiment, de a következőnél már okafgyottá válna, soron kívüli hírlevélben tájékoztatom az olvasókat programodról.

Látogatói statisztika

Profi csomag előfizetők számára elérhető szolgáltatás. Havonta egyszer elküldöm Neked e-mailben az általad írt blog cikkek látogatottságai adatait.

Gyakran ismételt kérdések

Mi történik az után, hogy elküldtem a megrendelésemet?

Megrendelésed egyben regisztráció is, az általad választott felhasználó névhez, automata által generált jelszót kapsz, melyet a regisztrációd után azonnal megkapsz emailben. Az oldal biztonsága, azaz adathalász robotok és hackerek elhárítása érdekében manuálisan hagyok jóvá minden regisztrációt.

Felhasználói fiókod aktiválásáról emailben értesítelek. A fiók aktiválás és az előfizetői csomagodban foglalt szolgáltatások nem egyszerre jelennek meg. A fiók aktiválásra akár pár órán belül sor kerülhet, adataid (mint például szakmai bemutatkozásod stb.) legkésőbb 2 munkanapon belül kerülnek ki.

A fiókod aktiválásakor az értesítő emailben kapsz egy, a csomagod tartalmához illeszkedő ún. Startvonal oldalt is, amelyen keresztül nemcsak belépni tudsz a honlapra, hanem számos hasznos információt is találsz (például ingyenes blogolást támogató hírlevél sorozathoz feliratkozási lehetőséget, letölthető űrlapokat, a szolgáltatás fejlesztésére irányuló kérdőíveket stb.).  A felhasználónevedhez szerzői hozzáférést rendelek, ami azt jelenti, hogy szabadon írhatsz és publikálhatsz blog cikkeket.

A blogolásra vonatkozó szerződést, mely tartalmazza a blogolási magatartási szabályzatot, szintén a fiók aktiválásra vonatkozó levélben küldöm el. A blog íráshoz technikai útmutatót is kapsz, melyet szintén a Startvonal oldalon találsz. (Ez főleg akkor lesz számodra hasznos, ha nem vagy járatos a WordPress használatában.) Bármilyen kérdésed van, a honlapon keresztül bármikor felveheted velem a kapcsolatot, de direktben is írhatsz nekem az info@noipalya.hu email címre.

Bemásolhatom a Női Pálya oldalra a szakmai bemutatkozásom, korábban más oldalon megjelent cikkemet?

A Női Pálya oldalon publikált minden szövegnek lehetőleg egyedinek kell lennie, azaz kerüld a szó szerinti másolást. Ennek oka, hogy a Google bünteti a tartalom-duplikálást, és hátrább sorolja a találatok között a kereső robot által gyengébbnek ítélt oldalt (egy oldal erősség függ a honlap életkorától, látogatóinak számától stb.) tehát még az is megeshet, hogy a saját honlapodat gyengíted ezzel. A blog cikkekre vonatkozó szabályozást a fiók aktiválásról szóló levelemben küldöm el, melyet minden blogolónak el kell fogadnia.

Miért kell külön szerződésben a blogolásra vonatkozó szabályokat lefektetni?

A Női Pálya azzal a céllal jött létre, hogy olvasóinak egyedi és színvonalas tartalmat nyújtson, legyen szó a szakértői adatbázisról, módszer leírásokról, vagy a blog tartalmakról.  A szabályozással saját szerzőink szellemi termékét védem, illetve biztosítom, hogy magas színvonalú, senki jogát nem sértő írások kerülhessenek csak ki a Női Pálya oldalára.

A szolgáltatásom már szerepel a Módszerek oldalon, de van a saját specializációm, amit szívesen megjelentetnék. Melyik csomagot válasszam?

Ha olyan ágazatban dolgozol, mely már szerepel az oldalon, és nincs semmilyen egyéb specializációd, és nem tervezed, hogy az általad szervezett eseményeket az oldalon publikáld, akkor válaszd a Start csomagot.

Amennyiben olyan módszert képviselsz, mely még nem szerepel a honlapon, vagy egy publikált módszeren belül egy speciális irányzatot képviselsz, melyről mindenképp hírt szeretnél adni, válaszd a Profi csomagot! Ez esetben az általad írt specializáció leírása felkerül az adott módszer oldalára kiegészítésként. Lásd például a coaching oldalon a keresztyén coachingra vonatkozó részt. http://noipalya.hu/coaching/ A profi csomaggal számos egyéb hasznos szolgáltatást is kapsz.