Tóth Mária

Elérhetőségek

Email: elf.maria.toth@gmail.com
Faceook: Igazából Nő 

Személyes konzultáció Budapesten.

Ügyfél vélemény

Metamorfózis tesztről
"(..) Néhány percnyi beszélgetés után rátértünk arra mi is fog velem történni.
Tetszett amit (Mária) elmesélt, gondoltam, na, ez jó játék! Aztán amikor belefogtunk, rájöttem nem is olyan könnyű, azonban annál érdekesebb volt, időnként meghökkentő, adott okot a gondolkodásra, persze csak amikor aznap elváltak útjaink. (..) Aztán elérkezett a második találkozásunk ideje, amikor megnézhettem, hogy Mária mit derített ki rólam! Nagy érdeklődéssel olvastam. Meglepetésemre azonban nem volt benne sok új dolog önmagamról, mégis sokat adott nekem a leírás! Fontos volt minden, amit olvastam, hiszen megerősített abban, amit tudtam a személyiségemről! Természetesen azért volt néhány apróság, ami új volt! Köszönet a Női pályának és Tóth Máriának ezért a lehetőségért."
Tácsik Gabriella

Tóth Mária

Pszichológus

Tóth Mária vagyok szoftverfejlesztési igazgató, pszichológus, családanya és 7x24 órában nő.

Női és anyai működésemhez nem volt szükség diplomára, az informatikához és pszichológiához viszont annál inkább. Alapdiplomámat az ELTE programozó-matematikus szakán szereztem. A szoftverfejlesztés középiskola óta nagy szerelem, s nem csak a programozás, de a módszertani része is. Amikor vezetői pozícióba kerültem, úgy éreztem mélyebben meg kell ismerkednem a korszerű menedzsment tudománnyal is, ezért beiratkoztam a Műszaki Egyetem MBA képzésére. Nagyon sok hasznos tantárgy között volt pszichológia és szociálpszichológia is, amelyeknek köszönhetően menthetetlenül beleszerettem a pszichológiába. Ezért felvételiztem és felvételt nyertem az ELTE-re, hogy pszichológiai tanulmányokat folytassak, majd sikeresen lediplomázzak mint egészségpszichológus.
Egy informatikus-egészségpszichológus nem gyakori jelenség, de én nagyon jól tudom kezelni a “bigámiámat”. Informatikai vezetőként minden nap szükség van a pszichológus tudásomra munkapszichológiai, vezetői, motivációs, továbbképzési, HR-es kérdésekben.

De nem csak ezen a területen használom a pszichológiában megszerzett tudást. Egyre inkább magaménak éreztem a nők mindennapi problémáit napjaink társadalmában. Mint egészségpszichológus, nézőpontom a megelőzés és nem a gyógyítás.

Azokat a módszereket igyekszem fejleszteni, használni és átadni, amelyek segítenek egy normális, stresszmentes egészséges életvitel kialakításában az élet különböző területein. Főleg a nők esetében, hiszen azt hitelesebben tudom képviselni, de azt hiszem sok esetben a férfiakhoz is tudok szólni. Előadások és cikkek formájában a nagyközönséggel szeretném megismertetni ezt a nézőpontot és módszereimet. Egyéni terápiában pedig személyre szólóan használom fel.

Bejelentkezés / információ kérés Máriától