Tusori Eszter

Elérhetőségek

Email: tusorieszter@gmail.com
Telefon: +36-70-425-6428
Skype: Eszter Tusori
Facebook: Tusori Eszter

Személyes konzultáció Debrecen és környékén, skype-os konzultáció bárhonnét.

Tusori Eszter

Pszichológus

A Debreceni Egyetemen végeztem egészségpszichológia mesterszakon 2013-ban. Gyakorlatomat a debreceni Klinika sugárterápiás osztályán töltöttem, ahol főleg csoportfoglalkozások segítségével igyekeztem a kollégákkal a betegek megküzdését, gyógyulásra való motivációját növelni. Ekkor részt vettem egy Simonton-tréningen, ahol relaxációs technikák által segítenek a betegeknek a gondolataik, testük és ezáltal betegségük feletti kontroll megszerzésében, javításában.

Értékesítőként dolgozva még jobban sikerült megismernem az emberek gondolkodását, működését, több tréninget tartottam a személyiségről, tárgyalási technikákról, motivációról.

Lassan 3 éve írok önfejlesztő cikkeket párkapcsolat és nőiség témában a Womenic női weboldalon, ahonnan már többször meghívást is kaptam a Női koktél nem csak nőknek rádiós műsorba, ahol a nőket érintő kérdéseket kicsit jobban körbe tudtuk járni.
Fontos számomra a folyamatos önfejlesztés, jelenleg rajzelemzést tanulok, szinten tartom az angol és német nyelvtudásomat, hogy akár idegen nyelven is segítséget nyújthassak az embereknek. Jelenleg is tartok egyéni konzultációkat önismereti célzattal, vagy éppen párkapcsolati konfliktusok megoldása kapcsán.

Úgy gondolom, akkor tudunk kielégítő, boldog, építő kapcsolatokat ápolni, a másikat megismerni, ha önmagunkkal rendben vagyunk. Ezért helyezek nagy hangsúlyt az önismeretre és a személyiségfejlesztésre egyaránt. Manapság nagyon sokféle irányzat létezik, nagy szerepet kap a spiritualitás, a kampányszerű önismereti tréningek, amikor egy hétvége alatt mélyreható önismeretet ígérnek, az emberek viszont szinte éhezik az igazi, minőségi békét önmagukkal. Ezért is tartom fontosnak a technikák ötvözését, hiszen minden ember más és más, azonban nagyon fontos, hogy képesek legyünk megtalálni az utat a másik felé. Amit pedig munkám még során nagyon fontosnak tartok, egy metaforával tudnám szemléltetni: „Ne halat adj neki, hanem tanítsd meg halászni”. Azaz akik eljönnek hozzám, nem kész megoldásokat fognak kapni, hanem módszert mutatok, amellyel önállóan lesznek képesek megtalálni a saját megoldásaikat…

A Női Pálya olvasóinak egyéni és csoportos foglalkozások keretében szeretnék segítséget nyújtani önismereti, párkapcsolati, családi, munkahelyi problémáikat illetően, lehetőség nyílik személyes vagy akár skype-on keresztüli konzultációkra, illetve emailben is nagyon szívesen válaszolok a kérdésekre.

Bejelentkezés / információ kérés Esztertől